Volkswagen Golf mk2 1983

Hierbij verkoop ik mijn Volkswagen Golf 2 uit 1983. Het is een origineel nederlands kenteken. Voor zover er gezocht is zijn er geen andere golfjes 2 meer te vinden die ook origineel nederlands zijn.

De auto heeft een totaal van 174.774km. Er is het afgelopen jaar ongeveer 400km mee gereden.

Ik verkoop de auto omdat er voor mij geen ruimte meer is om hem nog te kunnen stallen.

De auto heeft een aantal gebruikssporen. De bestuurdersstoel is niet netjes meer en aan vervanging toe. Ook zitten er hier en daar wat deukjes en zit er een klein plekje roest net onder het rechter achterlicht.

De auto is altijd netjes onderhouden. Bij de APK is de accu vervangen voor een nieuwe en in het motortje voor de airconditioning vervangen. Hij start soms wat moeilijk na lang stil te hebben gestaan.

Ook staat de auto op een verlagings/schroefset. Deze zat er al bij toen ik hem kocht dus ik weet niet wat voor 1 het is. Ik heb hem zoveel mogelijk binnen gehad wanneer er niet mee werd gereden. Hij staat nu op Snowflake velgen, deze komen van een Volkswagen Golf 1. Zien er nog strak uit. De originele velgen heb ik nog liggen.

Graag geen waaghalzen of testpiloten. Hoe hij er nu bij staat word hijs verkocht. Onderhandelen naast de auto kan altijd!

Details

Prijs 3.500,00
Kilometers 173.774 km
Kleur Blauw
Kenteken KK-36-ZH
Transmissie Handgeschakeld
Carrosserie

Specificaties

Bouwjaar 1983
Merk Volkswagen
Model/Type Golf 2 1.3C (54pk)
Deuren 3
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Vermogen (PK's) 54