Volkswagen Golf 5 GTI Edition 240 NAP

Beste Lezer,

Hallo! Bij deze bied ik mijn Golf 5 GTI Edition 240 uit 03/2009 aan. Ik verkoop mijn auto omdat ik weer graag een GTI 1.8T wil gaan rijden, sinds ik mijn rijbewijs heb, heb ik altijd GTI 1.8 Turbo’s gereden en dat beviel mij enorm goed!
Nu had ik het budget voor een nieuwere auto te kopen dit moest natuurlijk weer een GTI zijn, ik wou wel is een GTI met DSG gehad hebben dus zodoende ben ik opzoek gegaan naar een Golf 5 GTI en toen heb ik deze auto gekocht. Het is een
hele fijne auto en een relaxte auto om mee onderweg te zijn, hoe comfortabel en relaxt deze auto rijdt is simpelweg fantastisch maar tegelijkertijd ook nog is sportief. Maar waarom verkoop ik hem nou? Ik mis gewoon de kick en het plezier wat ik in de 1.8 Turbo had, ik mis het schakelen en het geluid van de 1.8T ik heb er gewoon heimwee na. De Golf 5 GTI heeft 271pk op de wielen met 393NM (uitdraai aanwezig) dat is enorm snel maar ik mis persoonlijk gewoon de kick wat ik kreeg van de 1.8T en dat is voor mij simpelweg de reden waarom ik de Golf 5 GTI verkoop.

Nu ik mijn zegje heb gedaan over de reden waarom ik hem verkoop gaan we over op de informatie van de auto.
De auto is nieuw gekocht door de eerste eigenaar, hier is de auto van 2009 tot 2021 gebleven, de auto is van 2009 t/m 2021 dealer onderhouden, alle boekjes zijn ingevuld en dus ook de stempels gezet, ook zijn alle facturen aanwezig met wat vervangen is en wanneer, bij de eerste eigenaar heeft de auto altijd binnen gestaan in de garage, toen is de auto verkocht naar de 2e eigenaar, deze eigenaar heeft de auto laten onderhouden bij VAG Garages in de buurt, ook is bij deze eigenaar de auto gepolijst geworden en heeft de auto een coating op de ramen gekregen, en ook weer bij deze eigenaar heeft de auto in de garage gestaan, deze eigenaar heeft hem doorverkocht aan een vriend, deze heeft hem een korte periode gehad
en ook bij deze eigenaar heeft hij in de garage gestaan, en hij heeft hem aan mij verkocht omdat hij een auto van de zaak kreeg (dit was aantoonbaar), en nu heb ik de auto in mijn bezit, de hele eigenaar geschiedenis is dus bekend + aantoonbaar.
Doordat de auto van 2009 tot 2022 in de garage heeft gestaan heeft de auto nergens roest of beginnende roest de onderkant is keihard, ook zijn de dorpels helemaal recht van voor naar achter, ik heb een filmpje van hoe ik onder de auto loop en hoe ik alles laat zien, dus dan heeft u ook goed beeld van onder de auto, want alles ziet u en ik zoom overal op in.

De motor heeft code BWA.

De auto is gechipt bij ATM:
272PK op de wielen met 393NM
Uitdraai aanwezig!

DSG Tune stage 1.

Kwa uitlaatsysteem heeft de auto een 3 inch catless downpipe met een rechte buis naar achter en dan de standaard einddemper, dit zorgt voor een sportief geluid! Met normaal rijden maakt hij niet zoveel geluid, maar bij vol gas gaat hij lekker herrie maken (niet overdreven),
wat het uitlaatsysteem zo goed maakt is dat de DSG farts ook enorm hard en mooi zijn, het zijn mooie harde farts die je normaal niet echt verwacht van een golf 5 gti (video’s van aanwezig)

Het is een Edition 240 dit houd dus in dat dit een speciale editie is, bij deze editie krijgt u de Edition 240 stoelen en een regensensor optie, de auto is full option OP DE elektrische stoelverstelling en stoelverwarming na.

Hier een lijst met het onderhoud wat recent gedaan is met kilometerstanden,

Turbo: K03 vervangen voor een K04-064 van borgwarner bij kilometerstand 215000.
Wallnut blasten: Gedaan bij kilometerstand 199000.
Injectoren filters: Gedaan bij kilometerstand 199000.
Distributieriem: Vervangen bij kilometerstand 210000.
DSG Olie en filter: Gedaan bij kilometerstand 229491.
4 Nieuwe banden erop gekomen bij kilometerstand 228311.
Achterste remschijven vervangen bij kilometerstand 230299.
Achterste remblokken vervangen bij kilometerstand 230299
Olie & filter verversd bij kilometerstand 227021.
Nokvolger vervangen bij kilometerstand 227021.
Olie & filter verversd bij kilometerstand 233884.
Nokvolger vervangen bij kilometerstand 233884.
Verlagingsveren (RODE) erop gekomen bij 183000.

Dit is recent onderhoud wat de auto gehad heeft. De kilometerstand van de auto is nu 234xxx, meer onderhoudsbeurten ETC staan allemaal in de klapper en het boekje met stempels.

Alles van de auto in aantoonbaar van het moment dat de auto uit de fabriek kwam tot heden is alles bekend en aantoonbaar!

De auto heeft nooit grote reparaties gehad dit is te zien in de folder, u zult geen factuur vinden van een grote reparatie of iets in die richting, dat zegt toch al veel over deze auto.
De auto wordt bij mij persoonlijk ook helemaal onderhouden en laat alles invullen wanneer iets gebeurd zoiets alles ingevuld blijft en er niks achterblijft van de auto, deze auto heeft dus voor niemand niet geen geheimen.

Met de auto is altijd 102 getankt.
Ik rij de auto altijd eerst 20 minuten warm voordat ik vol gas geef.
Auto heeft normaal olie verbruik, persoonlijk vervang ik de olie om de 7000-8000 kilometer, ik hoef nooit olie bij te vullen tot de volgende oliebeurt.

De eerste eigenaar heeft een eigen bedrijf, deze heeft hem vaak overgeschreven van zijn naam naar op de zaak, dit is aantoonbaar en kun je ook terug vinden op finnik, ik ben dus de 4e eigenaar op dit moment.

Proefritten zijn prima met mij er naast.
U mag de auto uitlezen van mij ik heb tevens niets verbergen.

Voor vragen stuur mij gerust een bericht!
Als u iets van filmpjes wilt zien of nog meer foto’s? Geen probleem stuur een bericht en ik zal u alles doorsturen.

 

 

Details

Prijs 8.250,00
Kilometers 234.000 km
Kleur zwart (black magic pareleffect)
Kenteken 32-HHX-9
Transmissie Automaat
Carrosserie

Specificaties

Bouwjaar 2009
Merk Volkswagen
Model/Type Golf 5 GTI
Deuren 5
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Vermogen (PK's) 240